ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Κυρίος  σκοπός του προγράμματος έχει ως στόχο την ανασυγκρότηση της οικονομίας της χώρας, την ευημερίας των πολίτων και κυρίως την αυτάρκεια του έθνους  , όπως και η ανοδική τάση του βιοτικού επίπεδου της χώρας. Λαμβάνοντας υπόψη τακτικές οι οποίες και ιστορικά αλλά και σε θεωρητικό επίπεδο έχουν δοκιμαστεί και επιτύχει η προσαρμογή αυτόν τον διαδικασιών στην ανάγκη της σημερινής κοινωνία αλλά και αιώνα όπως πρέπει με ρεαλισμό να ακολουθήσουμε δόγματα μικρών σε γεωγραφική έκταση αλλά και πληθυσμό αλλά εν μέρη με ισχυρή οικονομία και ένοπλες δυνάμεις όπως το Ισραήλ η Σουηδία η Φιλανδία η Αυστρία και η Ελβετία. Αυτοί θα είναι οι  πρώτοι συντονισμοί έτσι ώστε μέσα στην τετραετία να φανεί η διαφορά και μέσα στο βάθος της δεκαετίας να φτάσει στο αποκορύφωμα του. Η θέση μας είναι ότι το κράτος πάνω απ’ όλα πρέπει να αμύνεται υπερ. του οικονομικά ενεργού πληθυσμού  και όχι ένας απρόσωπος εισπράκτορας και δυνάστης .

Θέσπιση του φόρου ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ο Μοναδικός φόρος ο οποίος η κυβέρνηση μας θα θέσπιση έτσι ώστε να είμαστε τυπικοί απέναντι στις υποχρεώσεις τον δανειστών και η καθιέρωση εμπιστοσύνης στου υπολοίπους ευρωπαίους πολίτες. Ο φόρος αυτός θα περιλαμβάνει το ποσό τον 5 ευρώ ανά μηνά και θα καταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πολίτη είτε ανά μηνά είτε ανά έτος και θα περιλαμβάνει όλα τα φυσικά αλλά και νομικά πρόσωπα για την ξεχρεώσει του εθνικού χρέους και την υπέρτατη ανάκαμψη της οικονομίας  . 

ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Διεκδίκηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο επιβολής φόρου διοξειδίου του άνθρακα για σχεδόν όλα τα προϊόντα και κυρίως αυτά που υπάρχει η δυνατότητα ποιοτικής κατασκευής εγχωρία όπως τρόφιμα , αγροτικά προϊόντα , ρούχα , οχήματα, πρώτες υλες και αλλά  που εισάγονται κυρίως από τρίτες χώρες και κυρίως κατασκευασμένα από  παιδική εργασία . Ο φόρος αυτός θα υποστηρίξει ενέργειες για το περιβάλλον, θα ενισχύσει τα ταμεία του κράτους και θα αποκαταστήσει τη θέση των ελληνικών προϊόντων στο ενδοκοινοτικό αλλά και παγκόσμιο εμπόριο.

Πρωτογενής τομέας

Οι δυσβάσταχτες φορολογικές επιβαρύνσεις ειδικά στον πρωτογενή τομέα καθιστά την χωρά ανήμπορή να ορθοποδήσει Όπως επίσης αναγκάζει συμπολίτες να εισάγουν παράνομα προϊόντα για να μπορέσουν να θρέψουν την οικογένεια τους καταστρέφοντας έτσι περισσότερο την εγχωρία παραγωγή και οικονομία .Πέραν αυτού μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι το τέλος της παγκοσμιοποίησης είναι προ πυλών οι μεταφορές λόγο αυξήσεις τον καυσίμων όπως και οι κοινωνικοπολιτικές αλλαγές καταστρέφουν το παγκόσμιο σύστημα τροφοδοτήσεις  και γιαυτο πρέπει να προλάβουμε να στήσουμε την ελληνική οικονομία εξαγωγής προϊόντων με όνομα γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο για να μπορέσει να σταθεί επάξια στους παγκοσμίους ανταγωνιστές .  Ο βασικός σκοπός μας όμως για αρχή είναι η αυτάρκεια της χώρας οι εισφορές τον αγροτών πρέπει να μηδενιστούν εν καιρό οικονομικής και ενεργειακής  κρίσης και άνοδο τιμών  θα δώσει την ωθήσει που χρειάζεται η οικονομία για να αρχίσει να κυλά με μια γραμμικότητα .Ο εξοπλισμός επίσης θα βρίσκεται σε ειδικό φορολογικό καθεστώς και θα μπορεί να εξοφληθεί σε βάθος χρόνου έως καταφέρουμε και εγκαταστήσουμε εγχωρία παραγωγή και μηδενίσουμε τελείως τους φόρους συναλλαγής και ιδιοκτησίας αγροτικού εξοπλισμού. Και τέλος η χρήση διαφορετικών   πηγών ενέργειας που είναι είδη διαθέσιμες και θα αναπτυχθούν περαιτέρω για να μπορέσει η εγχωρία παραγωγή λιπασμάτων  αλλά και για μείωση κόστος καυσίμου τον γεωργικών μηχανήματων να ανθίσει .

 Διαμόρφωση οικονομικών εισφορών

Ποιο συγκεκριμένα το φορολογικό καθεστώς θα διαμορφωθεί σε δυο επίπεδα το κρατικό και το νομαρχιακό. Οι ανάγκες κάθε δήμου και κάθε περιφέρειας είναι διαφορετικά , το κράτος κρατάει γενικές ισορροπίες αλλά τα προβλήματα της περιοχής είναι τοπικά και ατομικά. Αυτό μας εξηγεί λοιπόν ότι οι κατασκευές έργον πρέπει να είναι υπεύθυνη νομαρχίας μέσα βέβαια σε πλαίσια κρατικών και ευρωπαϊκών κανονισμών το κράτος θα διατηρεί μόνο μισθούς εκπαιδευτικών ,ενόπλων δυνάμεων  , σωμάτων ασφάλειας και προσωπικού περίθαλψης και ίασης.

Κίνητρα για ανάπτυξη της Εγχώριας Οικονομίας

Το πρόγραμμα της παράταξης μας  για την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας στην Ελλάδα μπορεί να βασιστεί σε διάφορα κίνητρα που θα προωθήσουν την αειφόρο ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία της χώρας. Ορισμένα πιθανά κίνητρα περιλαμβάνουν:

  1. Προώθηση της εθνικής αυτάρκειας: πρέπει να αναπτυχθεί μια οικονομική πολιτική που ενθαρρύνει την τοπική παραγωγή και την αγορά εγχώριων προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή ευρωπαϊκών επιδοτήσεων αλλά κυρίως φοροαπαλλαγών ή άλλων κινήτρων για τις εγχώριες επιχειρήσεις και την προώθηση της τοπικής παραγωγής.

  2. Ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος: Δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας. Αυτό περιλαμβάνει την απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης εταιρειών, την παροχή χρηματοοικονομικής στήριξης και την προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενίσχυση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

  3. Προώθηση της καινοτομίας και της έρευνας και ανάπτυξης: Επενδύστε στην έρευνα και ανάπτυξη και δημιουργήστε κίνητρα για την καινοτομία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της δημιουργίας επιχειρηματικών κέντρων, της παροχής χρηματοοικονομικής στήριξης για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και της σύνδεσης της ακαδημαϊκής έρευνας με τον επιχειρηματικό τομέα.

  4. Εκπαίδευση και κατάρτιση: Επενδύστε στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των εργαζομένων ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, της παροχής υποτροφιών και της στήριξης της διά βίου μάθησης.

  5. Τουρισμός και αειφόρος ανάπτυξη:Η σημαντικότητα για την  Αναπτύξη μιας στρατηγικής για την προώθηση του τουρισμού με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προώθηση του αγροτουρισμού, του πολιτιστικού τουρισμού και της βιώσιμης τουριστικής υποδομής.

  6. Ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων: Θα Παράσχουμε  ειδικά κίνητρα και υποστήριξη για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς αποτελούν σημαντικό κινητήριο δύναμη για την εγχώρια οικονομία.

Αυτά είναι μερικά κίνητρα που μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας στην Ελλάδα. Ένα πρόγραμμα πολιτικού κόμματος μπορεί να συνδυάσει αυτά τα κίνητρα με άλλες πολιτικές προτάσεις για την ανάπτυξη οικονομικού και κοινωνικού ευημερίας στη χώρα.

Τουρισμός

ο τουρισμός θα είναι το πρώτο μοντέλο το οποίο θα λειτουργήσει για να αποδείξει το οικονομικό μας μοντέλο οι φόρο ελαφρύνσεις που θα δεχτούν τα καλύμματα θα είναι ανάλογα με το προσωπικό που έχουν προσλάβει  οι οικονομικές αταστάλειες θα τιμωρούνται αυστηρά αλλά η τήρηση τον νομών θα επιβραβεύεται για κάθε τομέα και κυρίως αυτόν τον καιρό που ο κλάδος  που περνάει δυσκολίες θα δέχεται επιδοματική πολιτική για αυτούς που εργάζονται αντί να επικροτούν τον εγκλεισμό με τις φόρο ελαφρύνσεις θα επιδιώξουμε την ανακαίνιση τον εγκαταστάσεων για να προάγουμε εικόνα ως προς το εξωτερικό αλλά και τους βελτιστοποίηση τον εγκαταστάσεων διαμονής για  συνάδελφους μας. Όπως και οι βιοτεχνίες έτσι και  οι τουριστικές εγκαταστάσεις αντλούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας που χρειάζονται για ποιο σημαντικές ενέργειες για αυτό με τις φόρο ελαφρύνσεις θα συντονίσουμε την προώθηση φωτοβολταικων για να μειωθούν οι καταναλώσεις ορυκτού καυσίμου αλλά και την εξοικονόμηση χρήματων από του επιχειρηματίες έτσι ώστε να μπορέσουν να επενδυθούν στο προσωπικό. 

Ναυτιλία

Η ναυτιλία ήταν ένας πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για την ελληνική οικονομία αλλά και ιστορία . Οπότε οι θέσεις μας πρέπει να είναι η στήριξη αυτόν τον επιχειρήσεων για να συνεχίσουμε να προωθούμε την Ελλάδα μέσο αυτόν τον οικονομικών κινήσεων μια μείωση εισφορών για την εγκαθίδρυση εταιριών στην Ελλάδα διότι το ναυτιλιακό επάγγελμα είναι ένα επάγγελμα δίχως σύνορα  και ο ανταγωνισμός τον υπολοίπων κρατών είναι μεγάλος

οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις 

 Η κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και το ελληνικό έθνος εν μέρη οφείλετε στις τράπεζες. Πέραν από την τράπεζα της Ελλάδας η οποία δεν επιχειρην αλλά αναγορεύει τα τον οικονομικών πράματα .Οι υπόλοιπες τραπεζικές επιχειρήσεις είναι ατομικών συμφέροντος και δεν πρέπει να διαφέρουν σε καμία περίπτωση από μια ιδιωτική επιχείρηση η οποία χρωστάει στα κοινά

Βιομηχανία - Βιοτεχνία

Η Ελλάδα διαθέτει σειρά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, που η μαζική τους παραγωγή και εξαγωγή σε χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά κυρίως σε τεράστιες αναξιοποίητες αγορές, όπως της Ρωσίας και της Κίνας, θα αυξήσει δραστικά τα έσοδά μας και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Ας πάρουμε ως παράδειγμα ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα μπορούσε να γίνει άμεσα το μέσο ανάπτυξης και διαφήμισης της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων. Αναφερόμαστε στο ελληνικό ελαιόλαδο. Η ποιότητά του ξεπερνά όλα τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα των χωρών της Μεσογείου. Με μια σοβαρή πολιτική εξαγωγών και διμερείς, διακρατικές συμφωνίες, όπως με την Κίνα την Ρωσία αλλά και τις ευρωπαϊκές χώρες , που μπορεί να απορροφήσει όλη την παραγωγή μας, σε σύντομο χρόνο .Με οικονομικές φόρο ελαφρύνσεις θα χτιστούν μονάδες τυποποίησης και εμφιάλωσης ανά την επικράτεια , που θα παραλαμβάνουν το προϊόν του Έλληνα παραγωγού, θα το συσκευάζουν και θα το εξάγουν απευθείας. Έτσι θα δοθούν κίνητρα να επιστρέψουν χιλιάδες νέοι Έλληνες στις εστίες τους, θα αναζωογονηθεί η περιφέρεια και η εργασία μας θα αρχίσει να παράγει εθνικό πλούτο. Στην πορεία αυτού του σχεδίου θα δημιουργηθούν πρότυπες βιομηχανικές και βιοτεχνίες μονάδες επεξεργασίας και τυποποίησης σε όλα τα αγροτικά προϊόντα μας και η Ελλάδα θα γίνει σημαντική δύναμη στην διεθνή βιομηχανία τροφίμων.

Η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες έχει τη δυνατότητα να κτίζει πλοία στα ναυπηγεία της, που δυστυχώς απαξιώθηκαν - παρά την τρομερή υπεροχή τους έναντι των ανταγωνιστικών χωρών - λόγω των απεργιών και του κομμουνιστικού συνδικαλισμού. Παρόλα αυτά οι εθνικές εγκαταστάσεις, που διαθέτουν ακόμα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, μπορούν ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσουν ξανά και να χτυπήσουν τους υποδεέστερους ανταγωνιστές, με κυριότερο παράδειγμα την Τουρκία αλλά και σε ένα βαθμό την κίνα , που απέσπασε το μεγαλύτερο τμήμα της εγχώριας αγοράς, παρότι η απόδοση των ναυπηγείων της δεν μπορεί να συγκριθεί με την ελληνική. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό αυτοκίνητο. Κλασικό παράδειγμα το ''Πόνυ'', ένα απολύτως αξιόπιστο και επιτυχημένο αυτοκίνητο εξολοκλήρου ελληνικής κατασκευής, που η παραγωγή του απαξιώθηκε και εκμηδενίστηκε από την καταστροφική οικονομική πολιτική Καραμανλή. Με δεδομένο ότι Έλληνες μηχανικοί και σχεδιαστές διαπρέπουν στο εξωτερικό παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία απόλυτα επιτυχημένων εμπορικά μοντέλων μαζικής παραγωγής (όπως το μοντέλο Yaris της εταιρείας Τοyota, αλλά και άλφα ρομεο Giulia και tonale που σχεδιάστηκε από Έλληνα ) υπάρχουν υψηλές δυνατότητες για την ανάπτυξη νέων αμιγώς ελληνικών μοντέλων. Μια νέα βιομηχανία αυτοκινήτων με εθνικά χαρακτηριστικά. Και διαχείριση αντίστοιχη με αυτή μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών (θέσπιση Νόμου για την αμοιβή όσων μετέχουν σε όλα τα στάδια παραγωγής και εμπορίας έχει να ύψος ανάλογο των πωλήσεων και της επιτυχίας του προϊόντος) μπορεί να καλύψει την εγχώρια αγορά αυτοκινήτου και αντί να φεύγουν άπειρα κεφάλαια στο εξωτερικό για οχήματα ακόμα και τουρκικής κατασκευής, να ανακυκλώνονται εντός της χώρας μας. Έτσι στους δρόμους μας θα κινούνται και αυτοκίνητα ελληνικής κατασκευής και η εθνική μας οικονομία θα αρχίσει να αναπτύσσεται. Ένα επίσης σημαντικό γεγονός είναι η υποχρεωτική κάλυψη μέσο εγχωρίας παραγωγής για  της ανάγκες του κράτους για οχήματα κατασκευασμένα εξολοκλήρου στον ελλαδικό χώρο για την χρήση τον διάφορων κυβερνητικών υπηρεσιών όπως προεδρικό όχημα ,οχήματα των σωμάτων ασφάλειας ,υγείας αλλά ακόμα και του εκκλησιαστικού προσωπικού   

Το παραπάνω μοντέλο βιομηχανικής ανάπτυξης μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα τομέων και κυρίως σε αυτούς που εμπεριέχουν την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Η Ελλάδα δεν διαθέτει απεριόριστο εργατικό δυναμικό, διαθέτει όμως υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό. Οι Έλληνες επιστήμονες διαπρέπουν στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ και βάζουν συνεχώς την σφραγίδα τους σε νέα προϊόντα της βιομηχανικής παραγωγής. Στόχος του κόμματος είναι η Πατρίδα μας να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τις δυνατότητες των παιδιών της και να επενδύσει σε νέες τεχνολογίες και σε μονάδες παραγωγής καινοτόμων προϊόντων υψηλής επιστημονικής και εμπορικής αξίας.

Ανασύσταση του νομοθετικού πλαισίου για να μπορέσει να υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα και στην αμυντική βιομηχανία για πρώτα εγχωρία κατανάλωση που κρίνεται απαραίτητη για την προάσπιση της πατρίδας  και αφετέρου για εξαγωγή και στο εξωτερικό όπως διεξάγουν ευρωπαϊκές και αμερικάνικες εταιρίες όπως η glock ,colt , general electric ,Kraus maffei wegman , Saab, bren  και άλλες

Παραοικονομία

Η καταπολέμησή  της παραοικονομίας είναι επίσης ένα σημαντικός παράγοντας για να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία τους έθνους μας Οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς την επικύρωσή τους κράτους  δεν είναι ανεκτό κυρίως οι πάγκοι οι οποίοι στήνονται άμεσα καταμεσής του πεζοδρομίου και προωθούν μη ελληνικά προϊόντα και μη εγχωρίας κατασκευής 

Διαμόρφωση της χώρας για υποδοχή τον << digital nomads>>

Σε μια παγκοσμιοποιημενη κοινωνία αρκετοί ευρωπαίοι αλλά και κάτοικοί της Αμερικής έχοντας πιάσει μια δουλειά μέσο διαδικτύου επιθυμούν να ταξιδέψουν ανά τον πλανήτη η υποχρέωση μας είναι να διαμορφώσουμε της συνθήκες έτσι ώστε το μεγαλύτερο ποσοστό να έρθει και να μετοίκηση εις τον ελληνικό χώρο συνδράμοντας στην ελληνική οικονομία με την διαμονή τους 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙAΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ