ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

 Το πολιτικό μας κόμμα αναλαμβάνει τη δέσμευση να βελτιώσει και να εναρμονίσει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα. Προτείνουμε τις ακόλουθες δράσεις:

  1. Κορίτσια στρατό για 3 μήνες: Θα εισάγουμε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τα κορίτσια για διάστημα τριών μηνών. Τα κορίτσια θα εκπαιδευτούν σε συγκεκριμένα σώματα, όπως το υλικό πολέμου, το πυροβολικό και τις εθελοντικές ειδικές δυνάμεις.

  2. Στρατόπεδα στα σύνορα για ασφάλεια: Θα θέσουμε σε λειτουργία στρατόπεδα στα σύνορα για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία των συνόρων. Αυτά τα στρατόπεδα θα συμβάλλουν επίσης στη συρρίκνωση του πληθυσμού σε κρίσιμες περιοχές και θα αυξήσουν τη δυναμικότητα κάθε στρατοπέδου για τη διευκόλυνση των υπηρεσιών.

  3. Εργασίες συντήρησης και ανασυγκρότησης στρατοπέδων: Θα επενδύσουμε σε έργα συντήρησης και ανασυγκρότησης των στρατοπέδων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων.

  4. Εντατική παραγωγή αμυντικού εξοπλισμού: Θα υποστηρίξουμε την εντατική παραγωγή αμυντικού εξοπλισμού στη χώρα μας, με στόχο την ενίσχυση της οικονομίας και της αμυντικής δυνατότητας της χώρας.

  5. Μείωση της θητείας: Θα μειώσουμε τη θητεία από τους 12 στους 8 μήνες ως αρχικό βήμα για τη βελτίωση της εργασιακής αποδοτικότητας και την αύξηση της ελευθερίας των νέων.

  6. Κατασκευή διαμερισμάτων για το προσωπικό: Θα κατασκευάσουμε διαμερίσματα για το μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και τις οικογένειές τους, προσφέροντας έτσι βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης και στήριξης.

Με αυτά τα μέτρα, θα διασφαλίσουμε όχι μόνο την αποτελεσματικότητα και την επαγγελματική εκπαίδευση των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων, αλλά και την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

NEA ΣΗΜΑΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ